FindianaJones

Kari Tolvanen

Tutkiko Helsingin poliisi puutteellisesti Vuosaaren palkkamurhan?

Mielenkiintoinen uutinen tuli vastaan.

Krp avasi vanhan jutun uudelleen, taustalla Jari Aarnion tapaus

Miksi tapaus on kiinnostava mielestäni. Syy siihen on Aarnion Ja Kari Tolvasen(KOK) ystävyys. Kaikkihan tietää, että Aarnio on nyt vankilassa ja Kari Tolvanen on kansanedustajana.

Kun keisari Aarnio vedätti kaikkia

Keisari Aarnio on lusimassa, mutta se ei riitä. Nyt on todella selvitettävä kuinka on mahdollista, että huumepoliisin pomo vedätti kaikkia, niin mediaa kuin poliisin ylintäjohtoa ja sisäministeriä.

Sinänsä ei ole ihmeellistä, että huumepoliisissa on korruptiota ja että poliisi sekaantuu huumekauppaan, tätä tapahtuu jatkuvasti ympäri maailman.

Minna Passi, Susanna Reinboth ovat tehneet hienon ja kovan työn, itse varmasti luen heidän kirjansa. Koska asia kiinnostaa ja on myös yhteiskunnallisesti tärkeä. 

Kokoomuksen ministeriruletti, osa 2

Kokoomuksen puoluejohtajavaihdoksen jälkeinen ministeripeli muuttui tänään oleellisesti. Alexander Stubb ilmoitti, ettei ole käytettävissä ulkomaankauppaministerin tehtäviin eikä myöskään eduskunnan varapuhemiehen paikalle. Tämä helpottaa merkittävästi Orpon ratkaisua ministerikierrätykseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että ministerivaihdokset voivat jäädä varsin vähiin. Minimissään nimitetään ainoastaan uusi sisäministeri Orpon siirtyessä valtionvarainministeriksi. Tämä puolestaan nostaa rikosylikomisario, kansanedustaja Kari Tolvasen mahdollisuuksia nousta uudeksi sisäministeriksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä